A HRCV Személyzeti Szolgáltató Kft. a HRC Group „legöregebb” vállalata, eredeti tevékenységünk, a munkaerő-kölcsönzés és közvetítés, ill. a személyzeti tanácsadás otthona.

Kezdetben, amikor belefogtunk ebbe az iparágba, adminisztratív munkakörben dolgozó munkatársak közvetítése, és kölcsönzése volt a célunk. Ám az elmúlt 10 esztendőben kiszélesítettük palettánkat, hogy Partnereink minden igényének eleget tudjunk tenni. Így szinte minden munkakörbe vállaljuk munkatársak felkutatását a vezető pozícióktól a speciális szakembereken át az adminisztratív területeken keresztül a segédmunkásokig.

Szolgáltatási palettánkat Partnereink igényeihez alakítjuk. Természetesen a hagyományos személyzeti szolgáltatók által kínált termékek, mint a munkaerő-kölcsönzés, közvetítés és kiszervezés megtalálhatóak nálunk is, de az együttműködésünk feltételeit, feladatainkat a partnerünknél fellépő konkrét igényekre válaszolva közösen alakítjuk ki. Ha csupán a hirdetésszervezés, az önéletrajzok szűrése, az interjúkon való szakmai támogatás, vagy egyéb részfeladat elvégzése könnyíti meg partnerünk mindennapi munkáját, számíthat ránk.

Ott nyújtunk segítséget, ahol valóban szükség van rá.

Alapszolgáltatásaink:

  • munkaerő-közvetítés
  • munkaerő-kölcsönzés
  • megváltozott munkaképességű munkatársak közvetítése
  • referenciaellenőrzés
  • képzés, tréningek

Szolgáltatásainkról bővebben cégbemutató katalógusunkban olvashat, melyet ide kattintva meg tud nyitni.